564 nie będzie działać z latarniami, z tego co wyczytałam na stronie iRobota to w obecnej wersji 564 PET posiada 2 wirtualne ściany: 1 zwykła (jak dotychczas), a druga to ta nowość Halo (specjalnie dla posiadaczy czworonogów do ochrony psiego miejsca przed atakami Roomby)tonio pisze:Czy do 564 mozna dokupić latarnie i czy będzie ona na nią reagowała ?
[ Dodano: 2012-04-26, 15:32 ]
I czy 564 różni sie jakoś konstrukcyjnie ze wzgledu na przeznaczenie od innych modeli np. Twojego, czy wszystkie roomby to ta sama konstrukcja róznią sie tylko wyposażeniem ?
[ Dodano: 2012-04-26, 15:36 ]
I jeszcze jedno pytanie, co sądzisz o Roomba 572 PET ? I jaka jest różnica pomiędzy 564 ?
nie różni się zasadniczo niczym poza wyposażeniem czy kolorem obudowy, generalnie każda nowa seria ma trochę ulepszony algorytm sprzątania, ale tutaj raczej różnic wielkich nie ma w samej serii 5xx
roomba 572 pet nigdy nie była dostępna w Polsce, generalnie różnica w numeracji zależy od miejsca przeznaczenia do sprzedaży (PET też jest w wersji 532, 545, 550, 552, 562-kwestia dodania kosza AeroVac i już jest PET)
z tego co wyczytałam w sieci, to 572 PET współpracuje z latarniami (2 ma w zestawie) i posiada pilota o którym pisałeś
(na jednej ze stron znalazłam info, że w standardzie posiada 3 różne kosze

wg mnie to moja 581 - identycznie wygląda, a dorzuconych ma nieco akcesoriów i zmienioną nazwę i dlatego współpracuje z wirtualnymi latarniami

mojej brakuje tylko tej nazwy z lewej Pet series
[ Dodano: 2012-04-26, 18:10 ]
aha, ma pilota a nie centrum sterowania