Zmiana języka R580
Moderatorzy: barbapuppa, sondejm, GRZECH, Tester
zrobta moi drodzy tak:
1/ odpnijta se z ladowania / stacji dokujacej
2/ nacisnijta se CLEAN ale NIE puszczajcie klawisza tak dlugo az zagra melodyjke ALBO sie od was odezwie
Jak zagra melodyjke - gadac nie bedzie, jak sie odezwie to naciskajac CLEAN po kolei mozecie zmieniac jezyki.
Jak sie na jakis zdecydujecie - naciskacie CLEAN i trzymacie tak dlugo az zgasnie.
to powyzej jest rowniez sekwencja do ZMIANY jezyka, jakby ktos poszukiwal polskiego ;)
1/ odpnijta se z ladowania / stacji dokujacej
2/ nacisnijta se CLEAN ale NIE puszczajcie klawisza tak dlugo az zagra melodyjke ALBO sie od was odezwie
Jak zagra melodyjke - gadac nie bedzie, jak sie odezwie to naciskajac CLEAN po kolei mozecie zmieniac jezyki.
Jak sie na jakis zdecydujecie - naciskacie CLEAN i trzymacie tak dlugo az zgasnie.
to powyzej jest rowniez sekwencja do ZMIANY jezyka, jakby ktos poszukiwal polskiego ;)
===============================
||NAPRAWY, CZĘŚCI ZAMIENNE PRIV||
No grać gra i na tym koniec, ani be, ani me. Ale potwierdzam, amerykanka errory zgłasza ale bez pomocy co zrobić. Gdy bateria pusta to tylko melodia.Mystic pisze:Jak zagra melodyjke - gadac nie bedzie, jak sie odezwie to naciskajac CLEAN po kolei mozecie zmieniac jezyki.
R630+LiNMC, (były R4225, R5210, R580)

Naprawa Roomby, Minta i inych robotów pisz na PW.

bateria musi byc naladowana, zeby zrobic sekwencje, ktora opisalem powyzej...sondejm pisze:No grać gra i na tym koniec, ani be, ani me. Ale potwierdzam, amerykanka errory zgłasza ale bez pomocy co zrobić. Gdy bateria pusta to tylko melodia.Mystic pisze:Jak zagra melodyjke - gadac nie bedzie, jak sie odezwie to naciskajac CLEAN po kolei mozecie zmieniac jezyki.
jesli tak zrobiles i tylko gra, to wg mnie nie bedzie gadac.
sondejm pisze:Gdy bateria pusta to tylko melodia.
Źle się wyraziłem miało być: gdy bateria się rozładuje w trakcie sprzątania to gra melodię i nic nie powie.Mystic pisze:bateria musi byc naladowana, zeby zrobic sekwencje, ktora opisalem powyzej...
R630+LiNMC, (były R4225, R5210, R580)

OK - a probowales zrobic to co pisalem powyzej?sondejm pisze:sondejm pisze:Gdy bateria pusta to tylko melodia.Źle się wyraziłem miało być: gdy bateria się rozładuje w trakcie sprzątania to gra melodię i nic nie powie.Mystic pisze:bateria musi byc naladowana, zeby zrobic sekwencje, ktora opisalem powyzej...
- pawel2m
- Autoryzowany Dealer iRobot
- Kontakt:
MIałem ostatnio w domu 3 różne 560 z różnych lat począwszy od 2007 roku (ślicznie wygląda jak zapierniczają razem po mieszkaniu, a jak szybko jest czysto
) przez 2008 i 2009 z wgranym nowym softem w 2010 roku przez serwis.
Wszystkie były chore na dirty dancing i to co mnie zdziwiło to że model z softem z 2010 pięknie zakonczył taniec pisząc i mówiąc "Error 9" a pozostałe jedynie wybipowały błąd nawet nie pokazujac go na wyswietlaczu.
Diabeł tkwi jednak w sofcie. Nie trzeba pisac do iRobota
Języka PL nie było jednak w żadnej, nie spodziewałem się jednak tego wcale.

Wszystkie były chore na dirty dancing i to co mnie zdziwiło to że model z softem z 2010 pięknie zakonczył taniec pisząc i mówiąc "Error 9" a pozostałe jedynie wybipowały błąd nawet nie pokazujac go na wyswietlaczu.
Diabeł tkwi jednak w sofcie. Nie trzeba pisac do iRobota

Języka PL nie było jednak w żadnej, nie spodziewałem się jednak tego wcale.