Philips HomeRun FC9910
Moderatorzy: barbapuppa, sondejm, GRZECH, Tester
- pawel2m
- Autoryzowany Dealer iRobot 
- Kontakt:
Re: Philips HomeRun FC9910
haha jak w Moneualu, to sprawa drugorzędna 

------------------------------------------------------
Aktualizacja softu w Roombie 5xx do wersji 08 - na PRIV
Naprawy, części zamienne - PRIV
Roomby nowe, używane - PRIV
Akumulatory do Roomby Litowe 4400mAh -249zł

Aktualizacja softu w Roombie 5xx do wersji 08 - na PRIV
Naprawy, części zamienne - PRIV
Roomby nowe, używane - PRIV
Akumulatory do Roomby Litowe 4400mAh -249zł
Po pierwszej misji bardzo fajnie, czysto. W kuble dwa filtry w tym jeden chyba hepa.barbapuppa pisze:A jak wygląda sprawa efektywności sprzątania?
No i ta cisza w porównaniu z roomba.
Dla jaj zgasilem światło i pomimo tego co wynalazł Sondejm (ze nie moze pracować po ciemku) dalej odkurza, wtedy zachowuje sie mniej wiecej jak roomba
 czyli mniej metodycznie.
 czyli mniej metodycznie.Z wad jest nieco wyższy niż roomba.
===============================
||NAPRAWY, CZĘŚCI ZAMIENNE PRIV||

Witam,
Przeczytałem posty nt Philipsa. Mam ten odkurzacz. Niestety uszkodzony. Kupiłem go na Allegro i początkowo było OK, Sprzątał. Zdecydowałem się na aktualizacje softu. Działał dalej. Aż do pewnego dnia gdy stanął z napisem Err na wyświetlaczu i nic z nim nie potrafię zrobić. Programu diagnostycznego nie można uruchomić. Wczytać softu jeszcze raz też nie. Po prostu długo się uruchamia, w końcu pisze Err i tyle. Jak można go zdiagnozować?

Przeczytałem posty nt Philipsa. Mam ten odkurzacz. Niestety uszkodzony. Kupiłem go na Allegro i początkowo było OK, Sprzątał. Zdecydowałem się na aktualizacje softu. Działał dalej. Aż do pewnego dnia gdy stanął z napisem Err na wyświetlaczu i nic z nim nie potrafię zrobić. Programu diagnostycznego nie można uruchomić. Wczytać softu jeszcze raz też nie. Po prostu długo się uruchamia, w końcu pisze Err i tyle. Jak można go zdiagnozować?
Wrzuc zdjecie z tym co wyswietla. Powinien byc jeszcze numer bledu.

Nie bardzo umiem dodać zdjęcie ale zasadniczo nic nie wyświetla poza komunikatem Err. Żadnego numeru błędu. I dalej nic z nim nie można zrobić nie reaguje na nic poza przełącznikiem on/off.
Z tego co znalazłem w sieci philips jest identyczny z iClebo Smart, wyglądają identycznie. Ale na temat iClebo też nie mogę więcej znaleźć.

Z tego co znalazłem w sieci philips jest identyczny z iClebo Smart, wyglądają identycznie. Ale na temat iClebo też nie mogę więcej znaleźć.
Kody bekonowe, to e0, e1, etc.... Jesli masz tylko err myśle ze najlepiej skontaktować sie z supportem pytając co z tym można zrobic. Iclebo robiło dla philipsa robota, tzn wrzucili znaczek z napisem... Próbowałeś kontraktować sie z supportem?

Próbowałem. Zachodni Philips odesłał mnie do polskiego philipsa, ci powiedzieli, że w Polsce nie sprzedawali tych odkurzaczy i nic o nich nie wiedzą zaproponowali rozmowę z serwisem. Serwis powiedział, że oni na tym się nie znają i nic nie wiedzą ale mogą "zajrzeć" i tak się odbijałem. Nie wiem teraz co mogę jeszcze zrobić.

A nie ma gdzieś w pobliżu serwisu Iclebo? Gdzieś coś słyszałem, że Iclebo jest w czechach ale nie wiem nic konkretnego.