Filtr HEPA roomba
Moderatorzy: barbapuppa, sondejm, GRZECH, Tester
-
Witam ! chciałam spytać czy ktoś ma praktykę z ebayem tzn. czy ktoś z Państwa już kupował i jak to wygląda ? Mnie tez interesuje filtr Hepa do roomby. Poza tym ma być w jesieni w USA Minit do mycia. Tez bym była zainteresowna kupnem. Czy lepiej szukac po rodzinie czy znajomych w ameryce. Ja przy kupowaniu roomby czekałan na oclenie ponad 4 miesiące. Masakra. Pozdrawiam Kotkapusia
hmmmm.... ebay dziala jak allegro. nie ma zadnego problemu.
platnosci najlepiej paypalem.
mozna kupowac tez na amazon - ale tutaj raczej wysylka tylko do USA.
z tym ocleniem to jestem zdziwiony....powinnas dawno pytac, pozatym mialas chyba pecha - generalnie takie paczki przechodza bez cla.
strona z addons'ami:
http://www.robotaddons.com/products.html
platnosci najlepiej paypalem.
mozna kupowac tez na amazon - ale tutaj raczej wysylka tylko do USA.
z tym ocleniem to jestem zdziwiony....powinnas dawno pytac, pozatym mialas chyba pecha - generalnie takie paczki przechodza bez cla.
strona z addons'ami:
http://www.robotaddons.com/products.html
-
-
ok ;) Z tego co ja orientuję się w temacie filtr HEPA to sprasowane włókno szklane.Dzięki tej metodzie filtr jest szczelniejszy zatrzymuje więcej najmniejszego kurzu ale przepuszcza mniej powietrza.Wiemy jak mała turbinka pracuje w Roombie Ja bym się zastanowił czy aby nie za mała...Uważam ,że taki filtr znacznie zmniejszy ciąg ssania...
Może powinnaś się zastanowić nad zakupem iClebo ?
Jakiego rodzaju podłogi masz w mieszkaniu ?
Może powinnaś się zastanowić nad zakupem iClebo ?
Jakiego rodzaju podłogi masz w mieszkaniu ?
ROBOTY STAJĄ SIĘ BLIŻSZE...
-
-
a ja czytalem gdzies ze Irobot autoryzowal te filtry. Zatem chyba nie powinno byc problemu. sam zastanawiam sie nad zakupem. kotkapusia - zahcecam do zakupu i podzielania sie opinia jak juz ich uzyjesz. jestem bardzo ciekaw. jesli potrzebuejsz tlumacza ang daj znac to pomoge.TomeC pisze:oUważam ,że taki filtr znacznie zmniejszy ciąg ssania...