chłopak ...przypuszczam, że student.....
Ale , gdy zadałem mu kilka podstawowych pytań.....on....był zaskoczony, nie potrafił odpowiedzieć.....
To ja w gruncie rzeczy przekazywałem mu sporo istotnych i ciekawych wiadomości..........tia.....
Choć jakiś rok temu był świetny człowiek, który zaskoczył mnie wiadomościami i to od niego
mogłem dowiedzieć się sporo ...........byłem zaskoczony jego wiedzą...

A zmierzam do tego , że marka iRobot jak sądzę , powoli wycofuje się z rynku odkurzaczy, gdyż nic nowego nie
wprowadza......., gdyż konkurencja już wypuściła na rynek sporo świetnych modeli , a klienci zaś coraz bardziej
wolą tak zwane roboty hybrydowe, czyli odkurzające i mopujące , których cena jest MEGA konkurencyjna
dla IRobota.........
A szczególnie zauważyłem to i poczułem , gdyż we wspomnianym Media Mark
oglądałem zgrzewarki do pakowania próżniowego.....szybkowary / wolnowary do gotowania
i w ogóle moim motywem przewodnim było gotowanie na parze i szybkie gotowanie.....
FoodSaver, CrockPot......... i inne.....
I uwaga : dystrybutorem jest nasz DLF z Gdyni....
Wziąłem sporo ulotek, a Wam prezentuję zrzut ze strony DLF...

Wniosek nasuwa się zatem sam... - nawet DLF szybko zorientował się, że na obsłudze iRobota zbankrutuje....!!!!!
Brawo DLF--- !!!!, bo iRobot......wypada z rynku.......szybkim krokiem...........I WIELKIM KROKIEM....
Nawet serwisanci i sprzedawcy robotów wzbogacili szybko ofertę swoich produktów, o konkurencyjne
modele robotóe innych marek, bo dawno by stracili zarobek.....Eh... powoli żegnamy się chyba z iRobotem,
bo niebawem zniknie z rynku....

STRONA ::::::: https://dlf.pl/