Niebawem na pólkach Lidla pojawi się tytułowe ustrojstwo. Za 350 zł. Normalnie nawet bym się nie zastanawiał nad takim robotem sprzątającym ale ta cena... Czy w ogóle warto kupić takiego robota? Od razu zastrzegam, że nie ma opcji dokładania do innego, albo ten (lub coś podobnego cenowo) albo zwykły odkurzacz
 . Mieszkanie mam 46m. Największy problem to pies, niby mały ale zostawia trochę sierści. Czy taki wynalazek jak ten Dirt Devil jakoś sobie poradzi ? Czy lepiej toto odpuścić i czekać aż e-roboty będą dodawać do ryżu w biedronce za jakieś 15 lat... Dodam jeszcze na koniec, że jestem podręcznikowym leniem, i jeśli "Libero" ma szanse utrzymać porządek na podłodze (panele) to może to być duży plus.
. Mieszkanie mam 46m. Największy problem to pies, niby mały ale zostawia trochę sierści. Czy taki wynalazek jak ten Dirt Devil jakoś sobie poradzi ? Czy lepiej toto odpuścić i czekać aż e-roboty będą dodawać do ryżu w biedronce za jakieś 15 lat... Dodam jeszcze na koniec, że jestem podręcznikowym leniem, i jeśli "Libero" ma szanse utrzymać porządek na podłodze (panele) to może to być duży plus.Z góry dziękuję za odpowiedź,
pozdrawiam, Maciej