człowieku... w tym roku jeszcze tak się nie uśmiałem.
Powiem raz jeszcze: NIE tracisz mocy odkurzania/podciśnienia. Wszystko jest wykorzystane.
Moderatorzy: barbapuppa, sondejm, GRZECH, Tester
Tak tylko dodam, że z Januszem Korczakiem to sobie tam nie pogadacie. Co najwyżej można oddać hołd jego pamięci na ulicy jego imienia - Janusz-Korczak-Straße 15.lekwp pisze: Tu masz namiary na jednego z przedstawicieli serwisowych. Możliwe że rozmawia w j. polskim![]()
Vorwerk Service Center Berlin - Hellersdorf
Tel: 030 99274249
Janusz Korczak ul. Piętnaście
12627 Berlin - Hellersdorf
Czyli herbatka będzie dalej na podłodze i nie pomoże tłumaczenie jej, że powinna dać się poderwaćglanz989 pisze:
A ja wiem - z żadnąwystarczy wyciągnąć ze szczotki te silikonowe listki (zostawić sam wałek; bez wałka nie wolno włączać!) i puścić Neato na twardej podłodze. Wcześniej warto coś rozsypać, np. zawartość torebki herbaty lub odrobinę kawy/cukru
efekt będzie "szokujący"
Szukałem żeż w ChRLDzień dobry,
Niestety firma Vorwerk Polska nie prowadzi sprzedaży odkurzaczy, jedynym dostępnym produktem jest robot kuchenny Thermomix TM 31.
Pozdrawiam
Joanna Wstawska
dział marketingu
Vorwerk Polska Sp. z o.o.
ul. Strzegomska 2-4
53-611 Wrocław
71/7807251
Firma SERWIS.COM jest nam znana i według wszelkich opinii godna polecenia ale 5 lat to sporo i wiele się może zmienić (choć oczywiście życzę SERWIS.COM - 100 lat)Wszystkie nasze produkty objęte są pełną gwarancją realizowaną na terenie Polski.
Nasz sklep posiada autoryzację profesjonalnego serwisu robotów sprzątających SERWIS.COM
Jeśli jesteście Pańswo zainteresowani naprawą swoich urządzeń zakupionych poza naszym sklepem prosimy o bezpośrednio kontakt z działem technicznym SERWIS.COM
Zapytaj przez e-mail jak to wygląda, jeśli jesteś zdecydowany (lepsza cena) a odpowiedź będzie satysfakcjonująca, to zachowaj tego e-mal'a (na 5lat) jako podstawę roszczeń.gregunio pisze:Witam wszystkich uzytkowników![]()
Przeczytałem sporo postów na tym forum - dzięki- i zdecydowałem się na Roombę 780.
Mam tylko pytanie co do miejsca zakupu:
znalazłem taki sklep http://robosklep.pl/pl/autoryzowany-dys ... i.html#op1 gdzie jest rzekomo 5 letnia gwarancja door to door.
Kupował ktoś w tym miejscu? Ma ktoś doświadczenia dotyczące serwisu? Jest to ich własny serwis czy gwarancja realizowana jest przez serwis DLF? Cenowo oferta + ta gwarancja wygląda fajnie, ale zawsze mam obawy, że np. jak mi się rozwali odkurzacz za 4 lata to albo nie będą chcieli uznać gwarancji albo firma się do tego czasu zwinie.
Za wszelkie opinie dot. zakupu i serwisu będę wdzięczny
Pozdrawiam