Możesz spróbować sklep forumowy - dla zarejestrowanych użytkowników są zawsze ciekawe propozycje.Jakieś polecane miejsca sprzedaży, gdzie są otwarci na negocjacje? Co wato brać w gratisie - na pewno filtry - coś jeszcze?
Pawel2 też pewnie coś może polecić.
Sklep internetowy z 5-letnią gwarancją też jest sprawdzony.
Wybieraj i targuj się.
Ja bym wolała niską cenę za sam sprzęt, bo te wszystkie gratisy zawsze można dokupić jak zajdzie taka potrzeba.
Nie wiem jak odpowiedzieć na to pytanie. Po prostu jest nieposprzątane, czy się niesie? Jak masz kurz, a będzie przeciąg, to pewnie przeleci, butami też rozniesiesz.ida9 pisze:Czy to nieposprzątane 1 cm przez Neato nie powoduje, że zraz się niesie i znowu jest brudno?
Jednak jak sprzątniesz te miejsca gruntownie na początku i raz na jakiś czas poprawisz, to raczej nie powinno być problemu.
Roomba przesuwa resoraki, natomiast łyka drobne klocki lego (jeśli lubisz dłubać w śmieciach, w razie czego zawsze możesz potem wyjąć i umyć).ida9 pisze:A jak z omijaniem / przesuwaniem drobnych przedmiotów- np. obecnie resoraki, klocki lego duplo. wiadomo, że trzeba zbierać . chować zabawki, ale jak coś się zapodzieje to jak reagują Neato i Roomba?
Nie polecam natomiast kokardek, wstążek, czy sznurówek zostawionych solo.
Neato autka też przepchnie, na lego go nie testowałam, to nie potrafię odpowiedzieć.