Co do puszczania drugi raz, to przy jednym objechaniu odwiedzi jedno miejsce, dla jednej osoby będzie już wtedy posprzątne (dla mnie), a w inny stwierdzi że gdzieś tam jakieś paprochy zostały (moja żona). W takiej sytuacji puszczam go kolejny raz, obleci salon ok.20m2 i rozładowuje się i jedzie doładować, (nie naładować na maksa) i wraca w ten sam punkt i kontynuje dalej to czego nie odkurzał.
Co do ssania, może nieszczęśliwie się wyraziłem bo tutaj na forum roombomaniaków lepiej nie głosić takich herezji.
 W moim mniemaniu wyglądał jakby ssał najlepiej (porównywanie jedynie w marketach typu MM).
  W moim mniemaniu wyglądał jakby ssał najlepiej (porównywanie jedynie w marketach typu MM).Oczywiście ma pauzę, można opróżnić pojemnik (mi się nie zdarzyło) i kontunuje systematycznie to czego nie odkurzał potem. Chyba nie cofa połkniętych frędzli (nie mam takich w domu, więc nie wiem na 100%)
Co do testu mitycznych "5cm" to może go kiedyś wykonam i wrzucę, ale nie muszę tego nawet testować bo widzę gdzie nie zbiera okruchów w codziennym użytku tj, ok 1-2cm od ściany.

Chyba bardzo rzadko ktoś tam o niego pyta.
 Chyba bardzo rzadko ktoś tam o niego pyta.