Dotarła dziś do mnie Roomba 560! Póki co puściłem ją zaraz po wyciągnięciu z pudła i sprzątała godzinę (łazienka, przedpokój i duży pokój). Teraz się ładuje, choć nie prosiła się o to

W łazience mam dość cienkie dywaniki i Roomba chciała pod nie wjechać. Zwinęła je i sam nie wiem, chyba na przyszłość trzeba je wytrzepać i odłożyć, a Roombie pozwolić sprzątnąć samą podłogę. Albo macie inny patent.
Roomba ma pod spodem czerwone "coś" na czym zamontowane są szczotki. Niestety dziś nie uda mi się jej wyczyścić, bo mam kontuzję ręki, ale jak mi minie, to się za nią wezmę. Wieczorem zrobię Wam zdjęcia i wstawię je, byście zobaczyli w jakim jest stanie i może doradzicie co wymienić

Jedna latarnia nie działa, bo w środku wylała się chyba bateria. Sprzedawca na Allegro uprzedził mnie o tym przez co spuścił z ceny. Druga latarnia działa bez zarzutu!
Aha - koty! Generalnie małemu podoba się taka wystająca szczoteczka i jak Roomba ją nico zwalnia to chce na nią polować. Duży dostał parę razy zderzakiem, bo kładł się na drodze Roomby, małemu Roomba przejechała po końcówce ogona, to odskoczył jak oparzony. Widzę, że małym będzie kłopot, bo po prostu na nią poluje

[ Dodano: 2013-03-21, 19:53 ]
Zdjęcia: