Мені хочеться розказати пригодою, яка виникла у мною минулого тижня, і це було.... Дочка замовила, аби як кулінарний експерт зробила щось неймовірно красиве на великої події. Я, звісно ж, навіть не задумуючись, почала вишукувати ідею у мережі і... о боже!. Провела цілих півтори години свого життя, стрибаючи від блогу до другий сайт! Перші ідеї здавалися занадто заплутані, декілька - зі справжніми дивними інгредієнтами, треті - із тоннами спонсорських посилань. І як грім серед ясного неба як же я мені спало на думку про цей ресурс й всього лише за п'ять неймовірно швидких хвилинок відкрила - прекрасний вибір! Рецепт став настільки зрозумілим, що навіть навіть моя ще дуже молода помічниця здолала молодій підказати. В результаті наша команда спекли дивовижний десерт, і він виявився справжнім прикрасою свята. І ось вам результат усі мої вже заздрісні подруги не дають мені проходу з питаннями: "На якому сайті я знайшла цей диво настільки ідеальний спосіб?"
Сайт
Для досвідчених кухарів, котрі захоплюється приготуванням, а не терпить хаос під час кухонному просторі!
Moderatorzy: barbapuppa, sondejm, GRZECH, Tester