Różnica poziomów jest ok 1-1.5 cm.
Ech... szkoda, że tego fragmentu między dywanem a meblem nie sprzątnie. Chciałem dogodzić swojemu wewnętrznemu leniowi, a tu, widzę, nie będzie tak łatwo.

Moderatorzy: barbapuppa, sondejm, GRZECH, Tester
DeD pisze:nie wiem jak komuś ten robot potrafił obić laminat z szafy bo fakt pierwsze uderzenia są mocne ale bez przesady jedynie co zauważyłem to ma chyba drobną inteligencje ten model wmontowaną bo jak po raz trzeci wjeżdżał pod stół to przed nogami wyhamowywał i delikatnie ich tylko dotykał.
Wszystkie modele z serii 800 obsługują latarnie. 880 to tylko nazwa handlowa Roomby sprzedawanej w zestawie z dwiema latarniami.piokrza pisze:Latarnie tylko 880 i wyżej. Niższe modele obsługują tylko wirtualne ściany (automatyczne i manualne).
Użytkownicy Roomby 870 zgłaszali że nie uruchamia ona wirtualnej latarni.uqs pisze:Wszystkie modele z serii 800 obsługują latarnie. 880 to tylko nazwa handlowa Roomby sprzedawanej w zestawie z dwiema latarniami.piokrza pisze:Latarnie tylko 880 i wyżej. Niższe modele obsługują tylko wirtualne ściany (automatyczne i manualne).
http://irobot.pl/pl/learn_01.php?pr=roomba&sp=800