jaki odkurzacz wybrać??? - 2011
- barbapuppa
- Robot Master
przejrzalem ich stronke, to wyglada ze nie ma wysylki do pl
ogolnie interesowalem sie gabarytami waga, clem i wysylka z US
od 600 dolarow bedzie kolo 400-500zl cla
ogolnie jak juz sklepy chca wysylac to koszt do Polski bedzie miedzy 140-160$ za przesylke
ja swoj wyslalem do rodziny w US, tam mi przepakuja go zeby nie bylo zbednych dokumentow rachunkow itd...i wysylaja razem z M&Msami.. :D
ogolnie interesowalem sie gabarytami waga, clem i wysylka z US
od 600 dolarow bedzie kolo 400-500zl cla
ogolnie jak juz sklepy chca wysylac to koszt do Polski bedzie miedzy 140-160$ za przesylke
ja swoj wyslalem do rodziny w US, tam mi przepakuja go zeby nie bylo zbednych dokumentow rachunkow itd...i wysylaja razem z M&Msami.. :D
- barbapuppa
- Robot Master
- barbapuppa
- Robot Master
- barbapuppa
- Robot Master
- barbapuppa
- Robot Master
arayka cena "promocyjna" o której ktoś już tutaj na forum wspominał wcześniej miała być promocyjna do końca miesiąca sierpnia, teraz jest wrzesień i dalej promocja
tak sobie myślę, że ta promocja to wynik ceny na Roomby z serii 700, które są modelami nowszymi, a i tak mimo ceny promocyjnej są znacznie tańsze od 625
tak sobie myślę, że ta promocja to wynik ceny na Roomby z serii 700, które są modelami nowszymi, a i tak mimo ceny promocyjnej są znacznie tańsze od 625
Chciałbym poprosić o małą konsultację przed zakupem.
Moje warunki są następujące: Mieszkanie ok. 60 m. kw. trzy pokoje, kuchnia, przedpokój - większość to podłogi twarde, listwy przyścienne. Główny brudas - pies - Golden Retriewer
. Dywany dwa - tylko częściowo przykrywające podłogę w dwóch pokojach ok. 30 % powierzchni każdy.
Chyba zdecyduję się na Roombę tylko została kwestia modelu. Zależy mi na tym, by odkurzacz był zdolny poruszać się we wszystkich pomieszczeniach - jeśli dobrze rozumiem, będę potrzebował latarni? Czyli wybór zawęża się do R 581 lub 625 (seria 7xx cenowo mnie odstrasza)?
W prawdzie zalecanym produktem dla posiadacza psa byłby któryś z modeli PET ale one nie obsługują latarni
więc zdaje się, że odpadają i trzeba będzie kupić szczotkę PET do 581 lub 625.
Dobrze myślę czy coś pokręciłem?
Moje warunki są następujące: Mieszkanie ok. 60 m. kw. trzy pokoje, kuchnia, przedpokój - większość to podłogi twarde, listwy przyścienne. Główny brudas - pies - Golden Retriewer

Chyba zdecyduję się na Roombę tylko została kwestia modelu. Zależy mi na tym, by odkurzacz był zdolny poruszać się we wszystkich pomieszczeniach - jeśli dobrze rozumiem, będę potrzebował latarni? Czyli wybór zawęża się do R 581 lub 625 (seria 7xx cenowo mnie odstrasza)?
W prawdzie zalecanym produktem dla posiadacza psa byłby któryś z modeli PET ale one nie obsługują latarni

Dobrze myślę czy coś pokręciłem?
- barbapuppa
- Robot Master
@ Barbapuppa
Na tym forum nie ma zdjęć więc być może przypuściłeś, że wyglądam na wariata, który kupi 625 za 4,5 tysia
(żarcik taki)
Mam na myśli kupno używanego za ok. 1,2 tys. z gwarancją (jeśli tak można nazwać to co zapewnia DLF)
Niestety 625 dużo częściej się pojawia w ofertach używanego sprzętu niż 581 a ja nie chcę wydać więcej niż 1,5 tysiąca - to będzie mój pierwszy roboodkurzacz i nie jestem pewien czy spełni oczekiwania więc nie chcę więcej wydawać.
Na tym forum nie ma zdjęć więc być może przypuściłeś, że wyglądam na wariata, który kupi 625 za 4,5 tysia

Mam na myśli kupno używanego za ok. 1,2 tys. z gwarancją (jeśli tak można nazwać to co zapewnia DLF)

- barbapuppa
- Robot Master