jak często wymieniacie akcesoria?
Moderatorzy: barbapuppa, sondejm, GRZECH, Tester
- barbapuppa
- Robot Master
jak często wymieniacie akcesoria?
chciałam zapytać użytkowników roomby jak często wymieniacie szczotki w swoich odkurzaczach (chodzi mi o tą z włosiem, z gumą i tą małą zamiatającą)?
oczywiście wiem, że odpowiedź zależy też od użytkowania, ale jakie oznaki musi mieć element aby go wymienić
i jeszcze jedno czy wymieniacie filtry co 2 miesiące jak pisze w instrukcji?
oczywiście wiem, że odpowiedź zależy też od użytkowania, ale jakie oznaki musi mieć element aby go wymienić
i jeszcze jedno czy wymieniacie filtry co 2 miesiące jak pisze w instrukcji?
- barbapuppa
- Robot Master
ja jeszcze nic nie wymieniałam, ale z obawą patrzę na szczotkę główną z włosiem, bo u nas dużo włosów się wkręca i mam wrażenie, że ostatnio ubyło już włosia z tej szczotki
mystic fajnie, że wspomniałeś o tym myciu filtra, jakoś głupio było mi zapytać czy ktoś tak próbował, a sama nie chciałam ryzykować zepsucia od razu
mystic fajnie, że wspomniałeś o tym myciu filtra, jakoś głupio było mi zapytać czy ktoś tak próbował, a sama nie chciałam ryzykować zepsucia od razu
- barbapuppa
- Robot Master
Wstaw ogłoszenie na robogiełdzie w którymś dziale tego forum była dyskusja i ZTCP ktoś nie używa, może odsprzeda lub poleci sklep, ceny w PL podobno znormalniały. Ten wątek kończy się na lipcu.Darkman pisze:ile cie kosztowała przesyłka, a ile cło z vatem?dafi pisze:
Zamówiłem moduł aerovac zwykły nie daje rady, przy dwóch psach i kocie po godzinie sprzątania jest pełny . Cena 35$ na stronie irobota myślę ze nie jest zbyt wygórowana .
jaki był czas oczekiwania?
Na dole strony linki sponsorowane kliknij roomba i tam zapytaj.
Ostatnio zmieniony 22 sty 2012, 23:36 przez sondejm, łącznie zmieniany 1 raz.
R630+LiNMC, (były R4225, R5210, R580)

Naprawa Roomby, Minta i inych robotów pisz na PW.

Naprawa Roomby, Minta i inych robotów pisz na PW.
Teraz przy normalnych cenach jakie ostatnio się zrobiły polskich sklepach sprowadzanie jest bezcelowe.
http://www.irobotbydgoszcz.pl/pl/p/Room ... UDOWY-/159
http://www.irobotbydgoszcz.pl/pl/p/Room ... UDOWY-/159