Polecamy:

ROBOT BUYING GUIDE



Forum e-robot.pl

Roomba 560, Error 3

510, 520, 530, 535, 555, 560, 562, 563, 564, 570, 580, 581

Moderatorzy: GRZECH, sondejm, barbapuppa, Tester

Roomba 560, Error 3

Postautor: PannaNikt » 2016-03-25, 19:52

Witam,

Jestem posiadacza starszego ale nadal sprawnego modelu roomba - 560. W ostatnich dniach po wyczyszceniu roomba po zalogowaniu do bazy i krótkim ladowaniu (minuta można dwie) pojawia się błąd ERR3.
Czy mogę coś sama z tym zrobić? Bateria do wymiany czy serwis, a może jeszcze coś innego?
Bateria ma 15 miesięcy.

Pozdrawiam
Magda
PannaNikt
 
Posty: 5
Rejestracja: 2014-12-20, 08:13

Re: Roomba 560, Error 3

Postautor: sondejm » 2016-03-25, 20:52

Spróbuj podłączyć bezpośrednio jacka do Roomby, wcześniej zobacz czy tam w gnieździe nie ma paprochów i wyjmij je wykałaczką.
R630+LiNMC, (były R4225, R5210, R580)
:mrgreen:
Naprawa Roomby, Minta i inych robotów pisz na PW.
Awatar użytkownika
sondejm
Robot Master
 
Posty: 2822
Rejestracja: 2011-07-10, 22:07
Lokalizacja: pomorskie/ K-na

Re: Roomba 560, Error 3

Postautor: PannaNikt » 2016-03-26, 08:41

Próbowałam, niestety ten sam błąd nadal występuje.
PannaNikt
 
Posty: 5
Rejestracja: 2014-12-20, 08:13

Re: Roomba 560, Error 3

Postautor: sondejm » 2016-03-26, 14:14

Wydaje się że płyta głównaa do naprawy. Uszkodzony układ ładowania. Serwis.
R630+LiNMC, (były R4225, R5210, R580)
:mrgreen:
Naprawa Roomby, Minta i inych robotów pisz na PW.
Awatar użytkownika
sondejm
Robot Master
 
Posty: 2822
Rejestracja: 2011-07-10, 22:07
Lokalizacja: pomorskie/ K-na


Wróć do Roomba 5XX

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość

Informacja

Kto jest online

Online jest 1 użytkownik :: 0 zarejestrowanych, 0 ukrytych i 1 gość (wg danych z ostatnich 5 minut)
Najwięcej użytkowników (215) było online 2015-09-23, 05:34

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość